4 tridenter

Marocko
Yasmina

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

: Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Yasmina

Yasmina

Marocko

Tripadvisor: 4.5

Tusen och en aktiviteter för hela familjen

Unna er en marockansk semester i behagligt medelhavsklimat på Club Med Yasmina, vår 4Ψ resort vid Gibraltarsundet och mytomspunna staden Tanger. Strosa i den 17 hektar stora trädgården kantad av en lång gyllene strand. Förbättra din golfsving på 18-hålsbanan Cabo Negro Golf Course innästlad i en tall- och eukalyptusskog. Öva på din serve på en av de tolv tennisbanorna innan det är dags att svalka sig i infinitypoolen. Vid slutet av dagen kan hela familjen njuta av smakrik tagine med grillad fisk, paprika, oliver och citron.

Praktisk information

  • B.P. 27 CABO NEGRO
  • MDIQ, TETOUAN
  • 93153
  • Norra Marocko Marocko

Närmsta ankomstplats :

Sania Ramel Airport

15 minuter

Transfer till/från Tangier Ibn Battouta Airport

1h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2013. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad