MarockoYasmina

Yasmina

Yasmina

Marocko

Tripadvisor: 4.5

Tusen och en aktiviteter för hela familjen

Unna er en marockansk semester i behagligt medelhavsklimat på Club Med Yasmina, vår 4Ψ resort vid Gibraltarsundet och mytomspunna staden Tanger. Strosa i den 17 hektar stora trädgården kantad av en lång gyllene strand. Förbättra din golfsving på 18-hålsbanan Cabo Negro Golf Course innästlad i en tall- och eukalyptusskog. Öva på din serve på en av de tolv tennisbanorna innan det är dags att svalka sig i infinitypoolen. Vid slutet av dagen kan hela familjen njuta av smakrik tagine med grillad fisk, paprika, oliver och citron.

Praktisk information

  • B.P. 27 CABO NEGRO
  • MDIQ, TETOUAN
  • 93153
  • Norra Marocko Marocko

Närmsta ankomstplats :

Sania Ramel Airport

15 minuter

Transfer till/från Tangier Ibn Battouta Airport

1h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2013. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Hej då plast!
2018 lanserade vi programmet "Bye-Bye Plastics!" med syfte att fasa ut engångsplast så som sugrör, servis och toalettartiklar i våra barer, restauranger och på hotellrummen.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Cefalù
Cefalù
Exclusive Collection

Cefalù

Italien

*mot extra kostnad