4 tridenter

Pragelato Vialattea
Italien

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Pragelato Vialattea

Pragelato Vialattea

Italien

Upptäck Piemontes unika alpstämning

Vår all inclusive-resort Pragelato Vialattea ligger kringgärdad av tre nationalparker. Här finns en uppsjö aktiviteter att välja mellan – vandringar för alla erfarenhetsnivåer med lokala bergsguider, utflykter till regionens naturliga och kulturella skatter och golf. Resortens design är en blandning av traditionell och mysig alpstugekänsla och moderna bekvämligheter. Ett idealiskt val för familjer som vill unna sig härlig ”la dolce vita”.

Praktisk information

  • VIA MONTE ORSIERA N°1 FRAZIONE
  • PRAGELATO (TO) 10060
  • Piemonte Italien

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Modane tågstation

75 minuter

Milano-Linate flygplats

195 minuter

Milano-Malpensa Airport

180 minuter

Oulx tågstation

45 minuter

Turin-Caselle Airport

105 minuter

Gèneve flygplats

180 minuter

Turin-Porta Nuova tågstation

105 minuter

Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats

210 minuter

Grenoble-Isère flygplats

195 minuter

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad