4 tridenter&

Brasilien
Rio Das Pedras

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Rio Das Pedras

Rio Das Pedras

Brasilien

Tripadvisor: 4.5

Upptäck naturen söder om Rio

Club Med Rio Das Pedras ligger vackert inbäddad mellan skog och en finkornig sandstrand i biosfärreservatet Atlantskogen. Här handlar allt om ekologi och miljövänlighet, vilket finns i åtanke oavsett vilka aktiviteter eller vattensporter ni ägnar er åt. Club Med Rio Das Pedras är en 4Ψ-resort, men inbegriper också La Réserve 5Ψ Luxury Space. Ett idealiskt val för dig som vill kombinera avskildhet, skräddarsydd service och lyxig bekvämlighet med den varma och vänliga Club Med-anda som råder på hela resorten.

Praktisk information

  • BR 101 KM 445,5 RODOVIA RIO SANTOS
  • MANGARATIBA, RIO DE JANEIRO
  • 23860-000
  • Rio de Janeiro Brasilien

Närmsta ankomstplats :

Rio de Janeiro–Antonio Carlos Jobim International Airport

2h30 minuter

Transfer till/från Rio de Janeiro Dumont Airport

2h30 minuter

Rio de Janeiro Dumont Airport - 5T Luxury Space

2h30 minuter

Transfer till/från Rio de Janeiro–Galeão International Airport - 5T Luxury Space

2h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Green Globe-certifierad
Sedan år 2021 är våra resorter certifierade av Green Globe. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad